test
masline

Maslinedeaur.ro - Magazinul celor mai rafinate arome ale uleiului de masline

Masline de aur

Sunt peste 700 de soiuri de masline si fiecare dintre ele aduce arome diferite și arome unice. Descoperiți aroma și caracteristicile aromelor măslinelor, ale uleiurilor lor de măsline extravirgine și învățați să le recunoașteți! Noi selectam pentru dvs. uleiuri premiate la nivel mondial, uleiurile considerate a fi cele mai gustoase. Rafinati-va gustul si alegeti sa consumati uleiuri 100% originale.

Masline de aur este website-ul care aduce "aurul lichid", cum mai este numit uleiul de masline, pe masa fiecaruia

Ulei de masline pentru gatit

Uleiul de masline are punctul de ardere intre 185-210 grade Celsius. Este unul dintre cele mai stabile uleiuri pentru gatit.

Ulei de masline pentru salate

Uleiul de masline extravirgin se poate folosi pentru orice tip de salata in combinatie cu otet balsamic sau suc de lamaie.

Ulei de masline aromatizat

Pentru un plus de savoare se pot folosi, atat la salate, cat si la alte preparate, uleiuri aromatizate cu usturoi, ierburi aromatice, roșii uscate, ardei iute.

Premii ulei de masline

Uleiuri de masline extravirgine premiate

Uleiurile de masline extravirgine pe care am ales sa le promovam sunt uleiuri premiate la cele mai importante competitii internationale: Concursul mondial de ulei de măsline NYIOOC , OLIVE JAPAN International Extra Virgin Olive Oil Competition etc.

plantatie maslini