Cum platesc pe Maslinedeaur.ro

  1. În sistem ramburs – veți plăti contravaloarea comenzii și a transportului (dacă e cazul) în momentul înmânării coletului de către reprezentantul firmei de curierat. 
  2. Prin card bancar – prin intermediul companiei specializate în plăți online, PayU, beneficiați de o tranzacție sigură și eficientă, fără costuri suplimentare.
  3. Prin bancă – plata prin bancă se face în avans. Fie faceți plata prin depunere la ghișeul băncii la care avem noi cont, fie prin transfer bancar, dacă beneficiați de un sistem de online banking. Informațiile necesare unei plăți prin bancă vă vor fi furnizate de către noi în cazul alegerii acestei opțiuni, dar ele pot fi consultate și la rubrica noastră de Contact.

Preturi si plati

Toate prețurile (inclusiv cele referitoare la transport) afișate pe magazinul online www.maslinedeaur.ro sunt finale și includ TVA. Înainte de finalizarea comenzii veți ști exact care este prețul final pe care trebuie să-l plătiți pentru comandă, inclusiv serviciile de transport.

Ocazional magazinul nostru va practica promoții și reduceri pentru produsele sale. Acestea vor fi semnalizate clar atât în descrierea produselor, în coșul de cumpărături cât și pe factură.

De asemenea ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile fără o înștiințare prealabilă, fără a afecta însă comenzile deja confirmate.

Costul transportului diferă în funcție de valoarea comenzii astfel:

• Livrare prin curierat rapid:

Pentru comenzile sub 300 de lei – 15 lei

Pentru comenzile peste 300 de lei – costul transportului este gratuit.